logo

Delo na sebi

Z zaključkom terapij se ne konča delo na sebi…takrat se delo začne. Namen terapij je dvig vibracije in s tem odprava blokad, starih vzorcev, ki niso Vaši, temveč so se prenesli iz generacije v generacijo, nekateri so privzgojeni…vse to se odstrani, prehodnost energije skozi telo se poveča. S tem pridobite večjo zavednost okolja in večjo sposobnost zaznavanja energij v okolju. Vendar, čeprav vse to v trenutku ko je pretok vzpostavljen, obstaja, to ne pomeni, da sedaj vsak vse čuti.

Kot povedano, z zaključkom terapij se delo ne konča, takrat se delo začne. Kroženje energij potrebuje jasne prošnje, odgovore, želje, pomembno je kaj sporočate, saj to dobite. Z vidika soočanja s situacijami; včasih se zdijo popolnoma nejasne, vendar se vsaka, čisto vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom in če se posvetimo sebi, se poglobimo vase, se zaznavamo, občutimo občutke, ki se pojavijo v situaciji  in se spustimo v situacijo, se zanašamo nase in sledimo občutkom, ki nas vodijo skozi situacijo, potem smo na dobri poti, ne le na dobri poti k rešitvi situacije, temveč tudi spoznavanja sebe.

Spoznati nekoga in ga analizirati je lahko, spoznati sebe in se zaznati v različnih situacijah, videti kako in zakaj tako odreagiramo pa je popolnoma druga zgodba, v kateri moramo spustiti ego in si določene napake priznati in razumeti, da tudi napačne reakcije so lekcije, ki nam že same po sebi povedo kaj je narobe in kaj prav v našem življenju. Vse reakcije in izkušnje ne delujejo v življenju drugih enako efektivno…vsi smo drugačni, vsak mora spoznati sebe in videti kaj mu odgovarja.

Post Details

Posted: 30 aprila 2013

By:

Post Tags

Post Categories

Blog